AUDIO: Konec tajnůstkaření - Sixx:A.M. vypustili nový singl

Vydáno: 04.03.2016 09:55 - Kamila Ungerová

Prvními vlaštovkami o připravovaném dvojalbu nás supergroup Sixx:A.M. nahlodala už na konči loňského léta, kdy oznámila i historicky první světové turné.
Termíny i nadále přibývají jak houby po dešti, ale Česku se radostná zpráva o live show kapely, jež měla být původně jen studiovým projektem, vyhýbá. Nic ale není tak beznadějné, jak by se na první pohled mohlo zdát. V červnu totiž Sixx:A.M. zavítají na polský The Power Festival situovaný asi 120 kilometrů jihovýchodně od Varšavy.

Bezpochyby na něm zazní i singl "Rise", který spojuje atmosféru dvou posledních alb Modern Vintage (2014) a This Is Gonna Hurt (2011). Zmiňovanou skladbu nalezneme na kotouči nesoucím název Prayers For The Damnes, jehož vydání je naplánováno na 29. dubna. Ani po tomto datu Sixx:A.M. s přísunem nových písní neskončí a dopřejí nám ještě jeden výlisek, abychom měli slibované dvojalbum kompletní.

Singl "Rise" vyzývá k jednání všechny, kteří si jdou pevně za svými cíli. V historii k těm nejrazantnější obratům docházelo ve chvíli, kdy lidé odmítli stávající pořádek věcí a dožadovali se změny. "Rise" pojednává o tom, jak se celosvětově ocitáme v bodu zlomu a naší povinností, jakožto obyvatelů planety je spojit se, diskutovat a ve jménu vlastních pohnutek povstat," vysvětluje frontman James Michael.


Sixx:A.M. - Rise



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení