Další úlovky Aerodrome festivalu: staví se Bad Religion a Zebrahead

Vydáno: 01.03.2016 11:10 - Redakce

Soupiska kapel, které vystoupí 15.června v Praze na Aerodrome festivalu, se po ohlášených Korn, Bring Me the Horizon a Billy Talent rozrůstá o další dvě atraktivní jména.
Bad Religion, jejichž počátky se datují až do roku 1979, jsou považováni za průkopníky nové punkové vlny, která přišla v 80.letech a jako svoji největší inspiraci je uvádí např. kapely NOFX, Offspring, Pennywise, Rise Against nebo Funeral For A Friend.

Ačkoliv celosvětově největší popularitu jim vynesla tři alba z 90.let - Recipe For Hate (1993), Stranger Than Fiction (1994) a The Gray Race (1996), v prestižní hitparádě časopisu Billboard 200 nejvíce zabodovalo jejich zatím poslední album True North vydané v roce 2013.

Z Kalifornie přijedou na festival zahrát i další oblíbenci českého publika – Zebrahead. Čtveřice, která koketuje s rockem, punkem i hip hopem a jež se od svého vzniku v roce 1996 zapsala do světové hudební historie již dvanácti nahrávkami. Humor nepostrádající Zebrahead jsou vyhlášeni živelnými a bezprostředními koncerty, o čemž se české publikum mohlo již nejednou přesvědčit na vlastní uši.

Vstupenky jsou k dispozici za 1490 korun.


Bad Religion - Sorrow
 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení