Lemmy a ženy? Radši úplně obyčejnou štětku než modelku

Vydáno: 08.02.2016 15:30 - Petr Adámek

Pořádný zásun byl pro Lemmyho (společně s chlastem, fetem a bordelem na stagei) středobod světa. Sex pro něj po celý život znamenal hlavně bezstarostné povyražení. Že mu šlo jenom o to jedno? No samozřejmě!
Vkus Lemmy nikdy neřešil a nijak zvlášť si nevybíral. Prý proto, že holky, které vypadaly na první pohled jako děvky, byly ve finále milejší, chytřejší a mnohem víc sexy než ty nejlépe oblečené topmodelky světa. Modelky povětšinou považoval za tupé krávy a naopak si nejradši vybíral obyčejné holky s vizáží štětek, které to dokázaly vybalit pěkně na férovku a nedělaly cavyky, když Lemmy bez dlouhého řečnění zamířil rovnou mezi stehna.

Na vztahy jako takové měl muzikant dost vyhraněný názor. "Lidi se během let navzájem trhají na kousky. Nic nezabije vztah tak jako závazek. Když se člověk k někomu nastěhuje, tak je po vztahu. Každá holka nechává v koupelně válet spodní prádlo a má hrozné zvyky, o kterých člověk předtím nevěděl. A které téměř okamžitě vyplují na světlo. Je to fatální. Navázat vztah je pro vztah fatální," tvrdil.


Kompletní článek "Sex, drugs & Lemmy - den, kdy zemřel rock'n'roll" najdeš v únorovém Fakkerovi.

Taky můžeš v soutěži vyhrát Lemmyho knižní autobiografii.


Lemmy - fakker


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení