VIDEO: Lemmy si tři týdny před smrtí zahrál v reklamě na mléko

Vydáno: 09.01.2016 13:00 - Petr Adámek

Lemmyho je po jeho smrti všude plno. Po nápadech pojmenovat po něm drink nebo nový těžký kov v periodické soustavě prvků se objevila reklama na mléko, v níž si zahrál hlavní roli.
Scénář reklamy mlékárenské společnosti Valio je jednoduchý - Lemmy vyleze z benzínky, otočí se na kameru a prohlásí: "Nepiju mléko a nikdy nebudu. Vy pitomci."

Vizuál se natáčel začátkem prosince v Helsinkách před koncertem Motörhead v Hartwall Areeně a jde o ve finsku dobře známý remake reklamy z devadesátých let. Společnost Valio k výtvoru poznamenala, že jde o oslavu života úžasného člověka, chlapa, který sám oslavoval život plnými doušky. Tvůrci prozradili, že se v reklamě nakonec objevil střih, který původně nebyl ve scénáři a šlo o Lemmyho improvizaci. "Je nám ctí se o toto video podělit se světem," dodala společnost. Na "behind-the-scenes" fotky se můžete podívat na finském webu Talouselämä.

Už 12. ledna proběhne v pražském kině Lucerna premiéra dokumentárního filmu Lemmy - 49% motherfucker, 51% son of a bitch. Jak je vidět, Lemmy bude mezi námi ještě hodně dlouho.


Tribute video for Lemmy Kilmister by Valio
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení