Bude horko. Vrací se k nám smečka Soulfly

Vydáno: 24.11.2015 15:05 - Petr Adámek

Soulfly se u nás naposledy ukázali letos v srpnu před festivalovým publikem na Brutal Assault. Jejich další zastávkou bude pražská Roxy, kterou si Max Cavalera a spol. zabookovali na 25. února 2016.
Max Cavalera se svým podnikem Soulfly vydal v srpnu další album s názvem Archangel, čtvrté nahrávku v posledních dvou letech. I na Archangel, stejně jako na předchozím albu Savages, má bicí na starosti Zyon Cavalera, basu Tony Campos a kytaru Mark Rizzo. Tony Campose však aktuálně nahradil Cavalerův vnuk Igor Cavalera junior a tak se kromě Cavalera Conspiracy i Soulfly stávají pomalu dalším jejich rodinným podnikem.
Soulfly v Praze vystupovali několikrát, naposledy v červnu 2014, kdy odehráli parádní koncert před plným Lucerna Music Barem. Jako support si tentokrát přivezou australské King Parrot a další kapelou se značkou Made in Cavalera, arizonské Incite.

Vstupenky jsou k zakoupení za 550 Kč + poplatky jsou k zakoupení v sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketstream. Na místě v den koncertu vyjdou na 650 Kč.

Soulfly - Archangel



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení