9 věcí, které jste (možná) nevěděli o Bring Me The Horizon

Vydáno: 27.09.2015 05:00 - David Stoklas

Jen málo britských kapel je momentálně v centru dění víc než Bring Me The Horizon. Partě kolem Oliho Sykese jsme se tedy podívali blíž na zoubek.
1. Kapitán Jack Sparrow pojmenoval Bring Me The Horizon

Zní to trochu šíleně, ale název této sebranky pochází z populárního filmu Piráti z Karibiku. Johny Depp, který zmíněného kapitána hraje, na konci filmu pronesl hlášku: "Now, bring me that horizon!“

2. Jeden penis nestačí

Oli patrně utratil celé kapesné za žvýkačky s tetováním. Na jeho těle totiž najdeme přes padesát různých motivů. V jednom rozhovoru se dokonce pochlubil tím, že má na noze vytetovaný penis. Stydět se prý začne až ve chvíli, až se ho na to zeptají jeho děti.

3. Textilní magnát

Značka Drop Dead, kterou oblékají převážně příznivci core hudby, je poměrně známá. Založil ji Oli, když mu bylo pouhých 21 let. Jako logo posloužil obrázek roztomilého psíka, kterému chybí půlka hlavy.

4. Linkin Park jako vzor

Když Oli Sykes navštívil koncert amerických Linkin Park, měl okamžitě jasno, co chce dělat. Impulsem k založení kapely byl právě tento koncert. Můžeme se teď dohadovat o tom, že kdyby tam tenkrát Oli nešel, mohl třeba v Londýně otevřít květinářství nebo ve Skotsku trhat maliny.

5. Tvrdé časy ve škole

Děti obecně školu rády nemají. Frontman Bring Me The Horizon ji přímo nesnášel. Kvůli tomu, že trpěl nočními můrami a poruchou ADHD, nepatřil k oblíbeným často dostával od školních čahounů nakládačku. Jednou se na něj dokonce domluvilo třicet dětí!

6. Toxická taška

Na otázku, jaká byla nejšílenější věc, kterou BMTH udělali, není jednoduché odpovědět. Kapela má ale jasno. Během cesty na turné nocovali v hostelu. Oliho nenapadlo nic jiného, než si skočit na velkou do cestovní tašky. Fuj, Olíku, to se nedělá!

7. Udělej mi toasty, mrcho!

Osmadvacetiletý muzikant patří k horkým hlavám. Po jednom z koncertů v roce 2011 neustál naléhavost jedné fanynky a mrštil po ní toastovač.

8. Alfa samec Oliver

V roce 2007 prolétla světem zajímavá obskurnost. Oli Sykes se údajně po koncertě v britském Nottingamu vymočil na jednu dívku z publika. Jediným důkazem o tomto aktu pořád zůstává Oliho prohlášení, že si pouze značkoval teritorium

9. Bring Me The Bieber

BMTH disponují slušnou armádou haterů. Ti je často posměšně označují jako disney core kapelu. Klávesák Jordan Fish se ale netají tím, že jedním z jejich oblíbených umělců je i Justin Bieber. Jeho manželka se mu prý i proto doma směje, že má vkus jak třináctiletá holka.

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení