Dave Lombardo se svými Philm rozdrtí pražskou Sedmičku

Vydáno: 27.08.2015 05:00 - Petr Adámek

Už v září nás svoji návštěvou poctí kapela Philm s legendárním bubeníkem Davem Lombardem. Nejprve zamíří 7. září do pražského klubu 007, o den později udělají randál v bratislavský Randalu.
Někdejší člen Slayer v novém projektu experimentuje v ranku progresivního rocku. Agresivita a živelnost - atributy typické pro Lombardovu bývalou kapelu - však zůstávají zachované i ve Philm.
Kapelu založil Lombardo v roce 2012 spolu s kytaristou a zpěvákem Gerrym Nestlerem a baskytaristou Franciscem Tomasellim. Za tři roky existence vydali dvě desky - Harmonic z roku 2012 a Fire From The Evening Sun z roku 2014.

Instrumentálně divokou a syrovou hudbu mohou fanoušci vidět ve strahovském klubu 007, kde Philm vystoupí v pondělí 7. září. Akce se koná od 19 hodin. Kapelu doplní zatím nezveřejněný support. Na slovenské fanoušky se dostane o den později, a to v bratislavském klubu Randal.

Vstupenky na koncert Philm jsou k dispozici ve všech běžných předprodejních sítích, více informací najdete na webu pořadatelské agentury Obscure.

Philm - Symptom of the Universe



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení