Nejlepší francouzský metal? Landmvrks mají odpověď

Vydáno: 02.04.2024 15:46 - Petr Adámek

Už 1. května k nám po čase zavítají francouzští špílmachři Landmvrks, jejichž hvězda s každým rokem stoupá. Tentokrát dorazí v doprovodu The Devil Wears Prada, Like Moths to Flames a Guilt Trip do pražského Lucerna Music Baru. Budete u toho?
Fakker s kapelou mluvil před pár lety, když se zastavili naposledy v Praze a téma rozhovoru bylo ložené - vypíchnout nejoblíbenější francouzské party.

"Když jsme byli mladší, tolik jsme Gojiru s klukama nežrali, protože pro nás byli až příliš komplikovaní. Teď je to přesně naopak, s každým rokem je máme radši a radši. Jednoznačně největší francouzská metalová kapela, jejíž renomé stále roste i ve světě. Dokonce si spoustu lidí myslí, že to ani nejsou Francouzi, jak jsou dobří. (smích) Veškerý úspěch si zaslouží, jsou opravdu jedineční!"

Gojira ovšem není jediná, kdo si od kluků vysložil slova absolutní chvály. "Milujeme, co dělaj Rise of the Northstar! Tvrdě makaj a jdou nahoru. Jsou dost specifičtí a jejich koncept nemůže bavit každého, ale pro milovníka Japonska a japonský kultury je to jasná záležitost. Myslím, že si zaslouží respekt. Mám vlastně jednu vtipnou vzpomínku! Před lety, když ještě Landmvrks neexistovali, jsem bookoval koncerty a mimo jiné jsme dělali i ROTN. Tehdy měli venku snad jenom jedno EP a hráli v klubu pro nějakých dvacet lidí. A podívej se, kde jsou teď - vyprodávají velké kluby. Skvělé, mám z nich radost," dodává kapela.



LANDMVRKS - Creature (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení