Die Antwoord jsou zase při chuti. Svoji jedovatou slinu plivnou zanedlouho v Praze

Vydáno: 28.03.2024 22:05 - Tisková zpráva

Jihoafrický hip-hopový fenomén Die Antwoord se vrací do Prahy. Výstřední a provokativní duo Ninja a Yo-Landi Vi$$er slibuje 11. dubna ve Foru Karlín elektrizující bizarní show!
Hudební a vizuální styl Die Antwoord (v afrikánštině "odpověď") vychází z jihoafrické subkultury zef. Míchají syrový přímočarý hip hop, electro a rave, rapují a zpívají v afrikánštině, xhoštině a angličtině. Jejich bizarní, často vulgární videoklipy šokují, živá vystoupení jsou vždy výstřední show.




Duo vzniklo v roce 2008 v Kapském Městě a již o rok později Die Antwoord vydali debutové album "$O$", které umístili zdarma na internet. Díky videu k písni "Enter the Ninja" jejich obliba po celém světě raketově vzrostla. Mezi jejich nejstreamovanější songy patří kultovní "Baby's On Fire" (přes 100 milionů streamů, přes 270 milionů zhlédnutí na YouTube) & "I Fink U Freeky", "Ugly Boy", "Banana Brain" nebo "Pitbull Terrier".

Po světovém turné z roku 2019 si dali dlouhou pauzu, aby se znovu pustili do toho, co umí nejlépe: hudbu & umění. Ninja říká: „Pracovali jsme v soukromí tak dlouho, že nás někteří lidé považovali za mrtvé!" A -¥o-Landi dodává: „A tak jsme se rozhodli pojmenovat naše nové EU/UK turné, DIE ANTWOORD, REANIMATED!"

Nespoutaná energie Die Antwoord je na koncertech nakažlivá a nenechá nikoho v klidu. Jste připraveni na pořádnou party?


DIE ANTWOORD - BANANA BRAIN (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení