FOTO: Dog Eat Dog přivezli nové album Free Radicals, vyprodané Rock Café se otřásalo divokým pogem

Vydáno: 06.11.2023 20:09 - Michal Ivanega

Již před osmou hodinou večerní se Rock Café začalo zaplňovat fanoušky všech věkových kategorií. Bylo jasné, na koho se všichni těší nejvíc, nicméně nutno dodat, že Dog Eat Dog si na aktuální Free Radicals 2023 Tour přizvali velmi kvalitní support.
První smečka z amerického východního pobřeží nazvaná stylově Kings Never Die se na podium vrhla načas. Hned na začátku jejich setu se začalo divoce pogovat. Metalisti předvedli výborný výkon, to samé i druhá předkapela, angličtí hardcore týpci Groove Street.

Po přestavbě pódia naběhli Dog Eat Dog a spustili svůj živelný set. Prostor před stageí se prakticky ihned proměnil v dějiště divokého reje zpocených a pogujících těl. V podstatě to samé se dělo i na stagi, kde John Connor skákal, co mu místní nízký strop dovolil, a neustále běhal s mirofonem sem a tam. Party gradovala. Bylo vidět, jak mají Dog Eat Dog Česko i Rock Café ve velké oblibě.

Playlist obsahoval hlavně pecky z nové a velmi vydařené placky "Free Radicals", došlo ovšem samozřejmě i na hymny z kultovního alba "All Boro Kings". Interakce s publikem byla u Dogs jako vždy velmi silná, hned po koncertě všechny kapely vylezly do předsálí mezi fanoušky a neunávně se fotili a podepisovali. Jo, tahle výborná party ukázala, že tihle králové opravdu nestárnou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení