Nepředvídatelní Enter Shikari znovu v Praze. Co předvedou tentokrát?

Vydáno: 06.10.2023 21:13 - Tisková zpráva

Enter Shikari se proslavili svým nekompromisním přístupem k hudbě, revolučním mixováním žánrů i šílenými live shows. Už 3. listopadu se o tom znovu přesvědčíme v pražském SaSaZu.
Skupina je charakteristická pro svůj elektronický rockový styl, který propojuje s prvky post-hardcoru. Enter Shikari jsou držiteli mnoha ocenění a vévodí čtenářským anketám mnoha časopisů, kde sbírají ceny za nejlepší kapelu, stejně jako ocenění za nejlepší britské interprety a nejlepší alba od časopisů jako Kerrang!, Rock Sound, Heavy Music Awards nebo NME.

Enter Shikari jsou britská rocková kapela, která vznikla v roce 1999. Jejich hudba kombinuje prvky elektroniky, rocku a hardcore. Kapelu proslavily hity jako "Sorry, You're Not a Winner", "Juggernauts" nebo "The Last Garrison". Jejich poslední album, "A Kiss for the Whole World", bylo přijato s nadšením kritiky a fanoušky po celém světě. Album vyšlo 21. dubna 2023 a hned se dostalo na první místo Official UK Album Charts, což se jim podařilo poprvé. Kombinace synťáků, tvrdé hudby a skvělého hlasu frontmana Rou Reynoldse jsou ideální výbavou pro pořádnou show. Ve svých textech často reflektují nejrůznější společenská a politická témata, jako je například problém klimatické změny, Trumpova kandidatura na prezidenta nebo špatný stav amerického zdravotnictví.

Skupina si k některým písním přizvala k mikrofonu třeba britské elektronické duo Wargasm nebo zpěvačku Cody Frost.

Enter Shikari navíc vyjedou na turné se speciálním hostem - talentovanou kapelou Lake Malice. která je novou silou na hudební scéně, a která se rychle prosazuje svým originálním zvukem a promyšlenými texty. Metalcorové propojení s charismatickou zpěvačkou Alice Guala je garancí nezapomenutelného hudebního zážitku.

Vstupenky k dostání v síti GoOut.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení