VIDEO: Esportová organizace Sinners dělá do metalu!

Vydáno: 31.10.2023 14:33 - Dominik Šidlo

Česká esportová firma Sinners Esports plní další misi, která byla již delší dobu v plánu. Přichází jako první tuzemská organizace s vlastní písničkou, která je zároveň i hymnou. K ní byl navíc vytvořen za pomoci umělé inteligence moderní videoklip.
"Měli jsme v hlavě nápad na song, který by se stal hymnou Sinners, už delší dobu. Výzva spočívala v tom, jaký žánr by nás nejvíce definoval, vzhledem k tomu, že naši fanoušci mají tak rozmanitý hudební vkus. Od počátku jsme cítili, že to má být rockový song s částí, kterou naši fanoušci mohou s námi zpívat na turnajích. Právě jeden z našich fanoušků, Filip Hloušek (kytarista), přišel s nápadem nahrát tento song s Mirem Šmajdou! Všichni v Sinners byli nadšení a výsledek předčil všechna naše očekávání," řekl Business Development Manager Sinners Esports Milan Hýbl.

Slovenský zpěvák. skladatel, textař a producent Miro Šmajda je známý rovněž jako frontman
českých rockových kapel Walda Gang a Terrapie. "Csko byla srdcovka z mého dětství, kdy jsme po škole klasicky se spolužákama utíkali do herny za hlasitých hádek, která mapa se dnes bude hrát, takže když přišla nabídka spáchat hymnu pro Sinners, múza měla jasno," prozradil Šmajda ke spolupráci s esportovou organizací.

Jak tahle kombinace baví vás? Sledujete esport a pokud ano, vyznáte se i v české scéně? Sinners jsou jedním ze špiček tuzemského esportu ve hrách Counter Strike a League of Legends, za Fakker jim držíme všechny palce!


TERRAPIE - WE ARE SINNERS (feat. Miro Šmajda, AG_Bazzi) [Official Music Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení