VIDEO: Tereza Pšenčíková uctívá druhou instrumentálkou sílu přírody

Vydáno: 30.10.2023 14:30 - Ondra Weisbauer

Ex-členka dívčí kapely The Agony a současná kytarová síla prog-rockerů Made On Earth pokračuje v sólové instrumentální tvorbě atmosférickým singlem "Earth Force". Pro milovníky Jeffa Becka, jehož šlépěje se snaží Terka následovat, povinnost!
"Při tvorbě skladby jsem zaujala stejný přístup jako u své prvotiny. Licky a riffy jsem rozhodně nešetřila a zplna jsem si užila svoji zálibu ve vytváření atmosféry pomocí mnoha vrstev kytarových stop," prozradila hudebnice o své druhé sólovce. 




Mimo elektrické kytary se hudebnice sama chopila i baskytarových partů, zatímco bicí (respektive jejich naprogramování) zařídil producent Dan Friml, který se opět ujal nahrávání písně. Fanoušky Terčiny druhé kapely Made On Earth jistě potěší, že skupina aktuálně maká na skládání nových písní a nahrávání demíček, ačkoliv stále hledá bubeníka, který by se k sestavě trvale připojil. S hledáním držíme palce a budeme se těšit na její další tvorbu - ať už sólovou či s její skupinou. Teď si vychutnejte sílu přírody v plné kytarové palbě! 


Tereza Psencikova - Earth Force (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení