Frontman Falling In Reverse vysvětluje, proč kapela nechce vydávat studiová alba

Vydáno: 04.08.2023 23:50 - Ondra Weisbauer

V nedávném rozhovoru pro rozhlasovou stanici 100.3 The X se Ronnie Radke rozpovídal o rozhodnutí přestat vydávat studiová alba a místo toho se soustředit na jednotlivé singly.
"Naše album 'Coming Home' z roku 2017 se vážně nepovedlo, jak skladatelsky, tak prodejně. Není to samozřejmě jenom náš případ a asi každá kapela má album, na němž je několik našlapaných písní a jiné jsou zase spíše plničem do počtu. Pak jsem se podíval, jak to řeší ve světě hip-hopu a docvaklo mi, že bych to mohl zkusit jako Drake a další rappeři. Co dělají? Vydávají jednotlivé singly. Popoví umělci stejně tak. A dává to smysl. Je přece jednodušší vložit celou svou kreativitu do jedné písně, místo do deseti, u nichž bych se nakonec nutil dokončit je a rychle vydat, i kdybych cítil, že byly napsány jen na 'půl plynu'," promluvil Ronnie Radke. 





A co si budem, toto rozhodnutí se skupině prozatím rozhodně vyplácí - co singl, to klenot. Už je to nějaká doba, co nám skupina naslibovala vydání EP "Neon Zombie", o němž stále nemáme více informací. Dočkáme se na něm tedy pouze souhrnu všech již vydaných singlů od roku 2022, nebo i něčeho navíc?  


Falling In Reverse - "Watch The World Burn"


Falling In Reverse - "Last Resort (Reimagined)"


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení