Metalová verze Katy Perry i znělka z Pokemonů. Leo Moracchioli znovu míří do Prahy

Vydáno: 17.08.2023 17:51 - Papája Pečenková

Norský hudebník s italskými kořeny Leo Moracchioli zavítá do Prahy se svým projektem Frog Leap. Vystoupí 25. září 2023 v pražském Lucerna Music Baru. Kapela hraje cover verze populárních písní i rockových hitů, které přetváří do epických metalových aranží.
Leo vděčí za svou slávu především internetu. Na jeho YouTube kanálu, který má miliony odběratelů, sdílí své originální metalové cover verze známých songů snad všech hudebních žánrů. Od popových hitovek přes klasické rockové skladby až po rapové hity. Jeho schopnost přetvořit téměř cokoli na metalový zážitek, je ohromující.




Svoje covery představuje sledujícím ve videích, které mají styl, vtip a skvělej střih. Na většinu nástrojů Leo hraje sám, ale ani o hosty v některých písních není nouze. Jestli je ve vašem okolí někdo, kdo by rád metalový hudbě přišel na chuť, tohle je dobrej první krok.

Na koncertě Frog Leap můžete čekat skvělou show, o kterou se postará nejen Leův výstřední look se strašidelnými kontaktními čočkami, ale i jeho charisma a velká dávka šoumenství. Mimo to jsou všichni skvělými muzikanty. Přesvědčit jsme se o tom mohli v roce 2019 na festivalu Brutal Assault, kde si střihli hned dvoják, nebo loni na samostatném koncertě v Praze.

Vstupenky zakoupíte na webu Lucerna Music Baru. Kupujte, rychle, než zmizí a připravte se na jedinečný hudební zážitek.



Scream & Shout (metal cover by Leo Moracchioli)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení