EXKLUZIVNÍ PREMIÉRA: Nebuď demo sebe sama. Pomůže ti Pan Lynx

Vydáno: 12.06.2023 18:50 - Petr Adámek

Od vydání pilotního singlu Pana Lynxe "Výlety do temnoty" uplynul už rok a půl. To ticho Michal Skořepa s Panem Lynxem využili k tomu, aby mohli pořádně připravit to, co teď do vás pošlou, protože si to zkrátka řeklo ještě o větší péči a mazlení, než se zprvu zdálo. Debutovou desku zkrátka vydáváš jen jednou.
Ví se už delší dobu, že se bude jmenovat "Kdo se bojí, musí do lesa". Po "Výletech do temnoty" z ní teď vychází další single jménem "Cililynx", což je tentokrát bližší seznámení s tím, kdo je Pan Lynx. Je to Michalův odraz, jeho vnitřní zvíře, co ho protáhne lesem jeho vlastních strachů, aby mu ukázal, kdo je a co všechno o sobě ještě neví.



Ke každému songu na desce vzniká také samostatný, pastelkami a lihovkou ručně kreslený artwork s příhodným tématem. V případě písně "Cililynx" vidíme Lynxe, kterak se snaží Michalovi připomenout, kde má koule. Stíny lesa se blíží, aby Michala pozřely a on tak poznal, že je "demo sebe sama"... Song tak navazuje na téma seberozvoje a odvahy vejít do hlubin lesa v sobě a vystoupit z něho jako své skutečné já.

Pan Lynx 2023

Rozhovor s Michalem Skořepou (anebo Panem Lynxem?) najdete u nás na webu v následujících dnech.


Pan Lynx - Cililynx


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení