Keanu Reeves se po více než 20 letech vrátil na pódium

Vydáno: 28.06.2023 23:05 - Mary-Jane Malá

Rockový festival Bottle Rock Napa Valley v Kalifornii si letos pro své fanoušky připravil opravdu exkluzivní podívanou. Právě na jejich stage totiž po více než dvaceti letech vystoupila skupina Dogstar, ve které jako basák figuruje sám "John Wick" Keanu Reeves.
Kapela svůj návrat nastínila již dříve na svém účtu na Instagramu, když sdílela fotografie ze zvukových zkoušek a další s popiskem: "Poslední přípravy na střeše v Lincoln Heights pro focení @dogstarband. Blíží se vzrušující zprávy. Díky za to, že jste tak trpěliví."

Dogstar založil v roce 1991 Reeves (basa, doprovodoný zpěv) ještě jako "BFS" (Big F***ing Sound) spolu s bubeníkem Robem Mailhousem a kytaristou/zpěvákem Bretem Domrosem. Později se součástí kapely stal i kytarista a zpěvák Gregg Miller, ten však odešel již v roce 1995. Jejich první EP "Quattro Formagii" vyšlo roku 1996 a bylo následováno "Our Little Visionary" (1996) a zatím posledním "Happy Ending" (2000). Dle původního oznámení měla nová deska vyjít na jaře tohoto roku, kdy se jí však opravdu dočkáme, zatím zůstává záhadou. Produkovat ji ovšem bude Dave Trumfio (Wilco, Built To Spill), je tudíž se na co těšit.


Dogstar - Blonde and Lily – BottleRock Napa 2023



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení