VIDEO: Måneskin a Tom Morello představují nahatej song

Vydáno: 16.01.2023 21:15 - Anna Štěpánková

Ještě před oficiálním vydáním alba "Rush!" nám Måneskin posílají další ochutnávku. Nejen, že jde o spolupráci s kytarovým hrdinou Tomem Morellem z Rage Against The Machine, novinka je i trošku nahatá. Ale klídek, i pro děti v pohodě. Novinka nesoucí název "Gossip" je totiž cenzurovaná.

Představovaná novinka je upřímná, ale i drzá. Ukazuje pravdu o tom, jakej svět vlastně je. Každej z nás je tak trošku perfekcionista a bohužel zákeřný drby nás někdy dovedou tam, kam úplně nesměřujeme. A aby nám to kapela ukázala v co nejjasnějším světle, ony ikony nám předvedla v modelech od italské společnosti GUCCI.

"
Když jsem slyšel, že existuje italská kapela, která má hajp po celým světě, říkal jsem si "Fakt? No, tak pojď mi." Hele a jsou neomluvitelně hlasití, jsou neomluvitelně sexy a jsou neomluvitelně rockoví a já jim to žeru. Zaslouží si být jedním ze standardů rock'n'rollu mladší generace," říká Tom Morell o spolupráci s Måneskin.

Druhé studiové desky se dočkáme už doslova za pár dní. Přesně 20. ledna si budeme moct celý album pustit do uší na plný pecky. No a kdo nechce nechat nic náhodě, tak ať nepromarní Måneskin v Praze! Už 23. května to totiž rozpálej v pražské O2 Areně. No a soudě podle nejnovějšího videoklipu to možná bude celkem hot akcička, uvidíme. Ale pozor, vstupenky se pomalu vyprodávají, takže nejvyšší čas si jednu ulovit už teď.


Måneskin - GOSSIP - ft. Tom Morello

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení