Slipknot znovu uvidíme v Česku, poprvé na festivalu! Ulovil je Rock for People

Vydáno: 28.09.2022 10:00 - Dominik Šidlo

Takhle silné oznámení prvních kapel snad ještě Rock for People ve své historii nenachystal. Možná ani žádný jiný tuzemský festival! Hned v úvodní vlně pořadatelé ohlásili téměř dvě desítky parádních jmen!
A kromě opravdu velkých kapel pořadatelé sáhli i po premiérách, po kterých Češi už dlouhou dobu volali. Poprvé se tedy dočkáme Sleep Token či I Prevail. Už jen tato dvě jména jsou naprostou peckou, která by stačila na rozruch jednoho oznámení, organizátoři si však neberou servítky.

Přijedou i ozkoušené metalcorové smečky ArchitectsWhile She Sleeps a rostoucí hvězda Lorna Shore! Ta úplně největší jména na plakátu v roli headlinerů patří Slipknot, kteří si dají festivalovou premiéru na našem území, a Muse. Ano, čtete správně.




Obrovskou radost máme i z Billy TalentHollywood UndeadNothing But ThievesPaledusk, Set It OffThe Amazons. Československou scénu zastoupí Hentai CorporationFrom Our HandsI Love You Honey BunnySeverals a zatraceně sladká třešnička nakonec, po deseti letech se totiž na koncertní stage vratí tuzemští Shogun Tokugawa! Nevěříme vlastním očím.


Rock for People 2023

Na 80% jmen z této vlny naše redakce (a určitě nejen my) reagovala ve stylu "cože ku*va????". Jak ale známe pořadatele RfP, s půvabnými jmény ještě neskončili. Čím by ale mohli překonat tohle oznámení, to nevíme. Že by Nirvana v původní sestavě?

Akce bude nakonec čtyřdenní, uskuteční se v termínu 8.-11. června 2023 v hradeckém Parku 360. Předprodej vstupenek další edice za 2990 Kč startuje v pátek v 10 hodin na GoOut.

A btw. Slipknot patří i titulka říjnového Sparku. V prodeji od 30. září.


Slipknot Spark




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení