VIDEO: Sleeping With Sirens servírují dvojitou porci popového metalcoru

Vydáno: 21.08.2022 10:00 - Karolína Klenková

Floridští Sleeping With Sirens vypustili hned dvě ochutnávky z chystané sedmé studiovky "Complete Collapse". Po červnových "Bloody Knuckles" a "Crosses" jde o třetí a čtvrtý song z chystaného říjnového releasu a taky první po odchodu lead kytaristy Jacka Fowlera.
Kapela si v posledních letech prošla tak trochu žánrovou pubertou, aby se po poprockovém albu "Gossip" na následném "How It Feels To Be Lost" vrátila ke svému původnímu tvrdému soundu. Tam podle všeho získali Sleeping With Sirens znovu pevnou půdu pod nohama a zdá se, že letošní "Complete Collapse" se ponese ve stejném duchu odlehčeného post-hardcoru.

Novinka "Ctrl + Alt + Del" se zvukově i tematicky hodně podobá tomu, co nám Sleeping With Sirens doteď na albu předvedli. Zatím nejměkčí "Let You Down" je oproti zbývajícím třem songům pozitivněji laděná a stejně jako na "Crosses" na něm nepracovala kapela sama. Hostem se tentokrát stala zpěvačka Charlotte Sands, která se ve vlastní tvorbě pohybuje někde mezi popem a tvrdším alt rockem, ale v corové muzice také není žádným nováčkem - spolupráce Sleeping With Sirens a Underoath na "Crosses" se Charlotte zřejmě natolik zalíbila, že songy nahrála rovnou s oběma kapelami.

O nových songách i práci se Charlotte se frontman Sleeping With Sirens Kellin Quinn vyjádřil takto: "Máme velkou radost, že se s vámi můžeme podělit o dva songy na které jsme extrémně pyšní! Na jedné z nich s námi pracovala naše blízká přítelkyně, úžasně talentovaná Charlotte Sands, to je song Let You Down! Ten druhý je pořádně hustej song a jako otvíračka na budoucích tour to bude naprostá bomba! Líbil se nám tak moc, že jsme po něm pojmenovali naši tour!"

Turné "Ctr + Alt + Del" se zatím bohužel týká jen Spojených států. Nezbývá než doufat, že kluci brzy oznámí i evropskou tour.


SLEEPING WITH SIRENS - Ctrl + Alt + Del


SLEEPING WITH SIRENS - Let You Down ft. Charlotte Sands (Official Music Video)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení