VIDEO: Disturbed se po čtyřech letech vrátili s tvrdým matrošem

Vydáno: 15.07.2022 11:00 - Ondra Weisbauer

Po vydání spíše vlažně přijaté desky "Evolution" před čtyřmi lety se Disturbed vrací nejen s příslibem brutálního alba (nebo dvou), ale rovnou i s první ukázkou nové tvorby. To zní jako dobrý začátek ke splnění všech těch lákavých slibů.
Už někdy před dvěma lety nás všechny David Draiman lákal, že se máme těšit na agresivní a nasranou tvorbu jak zamlada. Hudebně ji tehdy umístil mezi "The Sickness" a "Ten Thousand Fists", ale prý si musíme nějaký čas počkat. Tak jsme trpělivě čekali, až jsme se dočkali. A tomu byste nevěřili, vážně nešlo o plané řeči - minimálně zvukem, který zní jak z období 2000-2005.



"Singl 'Hey You' je v podstatě budíček ze zimního spánku lockdownu a pandemie obecně. Byli jsme příliš dlouho izolováni a vyřazeni z jakéhokoli druhu normálnosti. A pokud se něco za ty roky změnilo, tak to, že se lidé navzájem uzavřeli a zesílilo se rozdělení společnosti. Lidé se opravdu drží jejich 'příslušnostních táborů', ať už jde o politické, náboženské nebo jiné. V průběhu posledních let se to velmi zintenzivnilo a tak bychom rádi opět spojili co nejvíce lidí naší hudbou," řekl Draiman během rozhovoru pro Loudwire.


Disturbed - Hey You [Official Music Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení