FOTO: Závěrečná palba na Rock im Park: Deftones, Muse, Mastodon a Fever 333

Vydáno: 06.06.2022 20:50 - Milan Říský

Poslední den německého festivalu Rock im Park se na hlavní scéně z vetší části nesl ve znamení domácích formací, o to zajímavější byla scéna druhá, ten den království tvrdší hudby.
Brazilští Ego Kill Talent jí zkraje odpoledne slušně otevřeli, Baroness s přehledem převzali otěže a odpoledne završili suverénně Mastodon. Technicky vyzrálý metal pak nahradilo divadlo v podobě Ice Nine Kills plné hororových odkazů a výjevů.


Večerní hlavní stage ještě před Muse zahřáli Placebo s novou vynikající deskou "Never Let Me Go", zatímco na vedlejším pódiu řádili Fever 333. Trio napumpované energií řádilo jako utržené ze řetězu, vzduchem létaly stojany na mikrofon, frontman nevydržel snad sekundu v kuse v klidu, sjížděl pódium po kolenou a v moshpitu mezitím fanoušci házeli salta. Nezapomenutelné.

Nedělním headlinerem byli Muse, kteří opět předvedli velkolepou show a dali ochutnat z chystané desky, trochu na škodu bylo vystoupení Deftones v takřka totožný čas. Přesto americké legendy přilákaly adekvátní počet posluchačů a ti nelitovali jediné minuty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení