VIDEO: Five Finger Death Punch servírují pekelnou pecku z nového alba

Vydáno: 15.05.2022 17:45 - Ondra Weisbauer

Měsíc od vydání songu "Afterlife" vábí pětiprsťáci na stejnojmenné album (a nejen to) již druhým počinem a novými informacemi k deváté desce. Známe tracklist, obal i datum vydání!
Oficiální lyric video k singlu "IOU" poskytuje vůbec první nahlédnutí do metaverse projektu, na kterém kapela pracuje. Interaktivní virtuální svět v blízké budoucnosti poskytne rozšíření stávající aplikace Five Finger Death Punch Fan Club. Líbí se vám, co vidíte, nebo je vám virtuální realita šumák? A hlavní otázka - líbí se vám, co slyšíte? Za nás tenhle pokračovatel desky "F8" z roku 2020 působí zatím nadupaně.




"Tohle album je mnohem rozmanitější než všechna naše předchozí a zároveň působí jednotně, protože se Ivanovi skvěle povedlo propojit jednotlivé hudební motivy mezi písněmi v související příběhy. Jsme na to velmi hrdí a stejně netrpěliví jako fanoušci čekající na vydání," prozradil o desce kytarista Zoltan Bathory.


"Afterlife" tracklist:
1. Welcome To The Circus
2. AfterLife
3. Times Like These
4. Roll Dem Bones
5. Pick Up Behind You
6. Judgment Day
7. IOU
8. Thanks For Asking
9. Blood And Tar
10. All I Know
11. Gold Gutter
12. The End

Devátá studiovka party okolo Ivana Moodyho vyjde sice až 19. srpna, ale kapelu si budete moct vychutnat spolu s Metallikou už 22. června na pražském letišti Letňany.







Five Finger Death Punch - IOU (Official Lyric Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení