Uvidíme se na druhé straně, vzkázal Tayloru Hawkinsovi Ozzy Osbourne

Vydáno: 29.03.2022 19:50 - Milan Říský

Obrovské množství vzkazů a osobních vzpomínek se po náhlé smrti bubeníka Foo Fighters Taylora Hawkinse prohnalo sociálními sítěmi. Bubeník Hawkins, po Grohlovi nejvýraznější osobnost "foos", zemřel o víkendu v hotelovém pokoji v Bogotě. Mluví se o předávkování.

"Bůh ti žehnej. Obdivoval jsem tvého ducha a nezastavitelnou rockovou energii," vzkázal mu například kytarový génius Tom Morello. Vzpomněl si na něj i bývalý bubeník The Beatles Ringo Starr či Ozzy Osbourne. "Byl opravdu skvělým člověkem a úžasným hudebníkem. Mé srdce, láska a kondolence putují jeho ženě, dětem, rodině, kapele a fanouškům. Uvidíme se na druhé straně," vzkázal metalová legenda.


Nesmírně osobní vzkaz napsal buebník Travis Barker, který se s Hawkinsem přátelil dlouhé roky. "Nemám slov. Smutné, že to píšu a už tě nikdy neuvidím. Nikdy nezapomenu na dny, kdy jsem jako popelář hrál v punkrockové kapele a ty s Alanis Morissette. Přišli jste se na mě podívat, jak vystupuji v potápěčských barech a říkali, že jsem hvězda. A já tě považoval z blázna, ale dal jsi mi tolik naděje a odhodlání. O několik let později jsme byli na společném turné v Austrálii, já s Blink - 182 a ty s Foo Fighters a mám na to jen ty nejlepší vzpomínky. Třeba na kouření cigaret na toaletě v letadle a na vaše koncerty. Říct, že mi budeš chybět příteli nestačí," vzpomínal Barker.

Kromě zmíněných se ke kondolencím připojili muzikanti z kapely Kiss, Elton John, Liam Gallagher, Mick Jagger, The Offspring, Mark Ronson, Slash či Lars Ulrich a zástupy dalších. "Měl jsi ten nejzářivější úsměv a každou místnost jsi rozsvítil svou neuvěřitelnou energií a dobrou náladou," dodal bubeník Metalliky.

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení