Eurovize 2022 zná nominace! Pošleme do evropského finále Skywalker?

Vydáno: 07.12.2021 22:10 - Dominik Šidlo

Eurovize je zřejmě tím největší hudebním kláním na území Evropy. A věřte tomu nebo ne, i "naše" (myšleno kytarová, corová či jednoduše tvrdě rocková) kultura má v domácích nominacích svého zástupce.
Skywalker jsou už nějakou tu chvíli nekorunovanými princi domácí undergroundové scény. Jejich věhlas dokonce sdílíme s několika evropskými zeměmi, kam se pánové pravidelně v rámci tours vydávají. Možná právě proto jsou jedni ze sedmi adeptů, kteří bojují o účast na příštím ročníku Eurovize.




Do výběru se dostal zbrusu nový song "Way Down", který i přes popovější závan stále působí velmi tvrdě a skywalkerovsky.

Zbytek už je na nás všech! Hlasujte pro Skywalker na tomto odkazu nebo přes oficiální aplikaci Eurovize. Bylo by super vidět představitele undergroundové a nemainstremové scény z našich končin mezi tím nejlepším, co může Evropa nabídnout.

Pro úplnost uvádíme i ostatní nominované: do finálové sedmičky se mimo Skywalker dostala zpěvačka Annabell, duo Emma Smetana a Jordan Haj, česko-norský projekt We Are Domi, Elis Mraz, indie-rocková kapela The Valentines a zpěvačka Giudi.


Skywalker - Way Down (Official Music Video)

Skywalker - Way Down (Eurovision Song Contest CZ 2022 Live Performance)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení