VIDEO: Hammerfall představují klip jak z hororu. Nové album je blíž, než si myslíte

Vydáno: 02.12.2021 13:30 - Ondra Weisbauer

Hrůzostrašný klip z prostředí zamlženého hřbitova, zábavního parku i pavouky prolezlé půdy představuje titulní skladbu "Hammer Of Dawn" ze stejnojmenného (a již dvanáctého) alba velkolepých powermetalistů Hammerfall. Dočkáme se ho už 25. února!
Hammerfall dělají to, co jim jde nejlíp a daří se jim to už 24 let. Joacimův hlas nestárne, pouze zraje a míří každou písní do nebeských výšin, chytlavý refrén se slovem "hammer" vás majzne do palice a už v ní navždy zůstane a samozřejmě nemůže chybět nějaké to sólíčko ve dvou třetinách písně. Pomalejší symfonická "Hammer Of Dawn" je takovou tou "hammerfallskou" klasikou, která nikdy neurazí.

Nové album nám nabídne deset skladeb jejichž psaní probíhalo dle Švédů díky dlouhé pauze od koncertů jedna báseň. Máme se těšit na další velký milník kariéry i spolupráci s Kingem Diamondem. Už se těšíme!





Na závěr taková kuriozita. Asi každý, kdo zná Hammerfall, tak trochu tuší, že to jejich kladivo je fakt důležité. Tipli byste si, kolik skladeb obsahuje v názvu slovo "hammer"? Nemusíte tipovat, zjistili jsme to - i s novým songem je jich pouze osm. Taky jste čekali víc? Jen po nás nechtějte počítat každé kladívko i v textech - asi by to dalo na pár let. 


HAMMERFALL - Hammer Of Dawn (Official Video) | Napalm Records



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení