Kytarista The Offspring Noodles má za sebou operaci očí. Odloží své ikonické brýle?

Vydáno: 09.07.2021 15:55 - Milan Říský

Osmapadesátiletý muzikant nedávno podstoupil laserovou operaci obou očí. "Doktor mi řekl, že má oční vada byla jedna z nejextrémnějších, kterou u pacientů viděl," přiznal.

Po druhé operaci jsem se týden cítil ne úplně ideálně. Můj imunitní systém zareagoval silněji, než se čekalo. Ale jedno oko mám uzdravené a druhé vypadá dobře," podotkl.

Brýle samozřejmě Noodles neodloží, ale jak poznamenal, zažil po dlouhé době ráno, kdy po nich nemusel sahat hned po probuzení. "Moje budoucnost teď vypadá jasněji," dodal s nadhledem.



Dva roky zpět kytarista popsal, že jeho silná skla dělají vrásky i výrobcům brýlí. "Black Flys mi nabídli, že mi budou dělat brýle. Ať jim prý přinesu předpis. Tak jsem se zaradoval, že ušetřím, líbí se mi jejich obruby. Ale nedokázali ztenčit skla natolik, aby se do nich vešla. Tak jsem si vzal jen obruby a skla mi do nich udělal můj člověk, ale bylo to i pro něj pořád těžší a těžší," popsal peripetie se zhoršujícím se zrakem, které jej dohnaly až na operaci.

The Offspring potvrdili termín Prague Summer Festivalu na rok 2022. Kapela vystoupí v Praze 12. června 2022.


Velký čtyřstránkový materiál o The Offspring najdete v květnovém Sparku. Časák seženete v našem Sparkshopu.   The Offspring SPARK


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení