Mighty Sounds se chystá obsadit pláž a ohlašuje line-up na rok 2022

Vydáno: 20.08.2021 16:40 - Tisková zpráva

Festival Mighty Sounds, který přesunul 16. ročník festivalu na rok 2022, v září uspořádá menší, avšak hudebně nabitou akci Mighty Sounds on the Beach. Plážová Mighty přehlídka se uskuteční 3.-4. září v Beach Parku Mlékojedy.
Všechny fanoušky, které zarmoutil další přesun "velkého" festivalu na rok 2022 způsobený nemožností drtivé většiny zahraničních kapel na začátku července cestovat, potěšila zpráva, že v září se mohou sejít na menší akci v Mlékojedech a užít si Mighty víkend jak se patří. Line-upu vévodí folk-punkoví australští The Rumjacks, které doplní výběr toho nejlepšího z domácí scény. Těšit se můžete na Fast Food Orchestra, The Fialky, Rocket Dogz, United Flavour, 2v1, All Mad Here, Pirates of the Pubs a další kapely a DJs.

V jedinečném prostředí Beach parku Mlékojedy si lze užít písečné pláže, luxusní skatepark, paddleboard, beach volejbal, plážový bar a všechno, co k létu patří. Parádní večírek na závěr prázdnin je zkrátka zaručen.

Vstupenky na oba dny lze pořídit za 850 Kč. Více informací o akci i o zbývajících možnostech kempování (parkoviště je v tuto chvíli vyprodáno, alternativy parkingu a dopravy najdete zde) naleznete v události na Facebooku.

Pořadatelé také oznámili, že line-up 16. ročníku festivalu Mighty Sounds v čele se Social Distortion, Dropkick Murphys a Royal Republic zůstává pro rok 2022 potvrzen. Další info o akci, která se uskuteční 8.-10. července 2022, jsou k nalezení na stránkách festivalu.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení