FOTO: Konečně festival! Na Chlístovský Hejk dorazili John Wolhooker, the.switch, TTIOT i X-Core

Vydáno: 28.06.2021 16:55 - Čestmír Jíra a Petr Adámek

Jako jedni z prvních a hlavně jedni z mála se ještě během letošního léta pořadatelé Hejku rozhodli uspořádat festival. Odvážné rozhodnutí, které ale stálo všemi deseti za to!
CHLÍSTOVSKÝ HEJK, 6. ročník

DATUM: 25. a 26. června 2021
LOKALITA: fotbalové hřište, Chlístov u Třebíče
HODNOCENÍ: 95 %

Chlístovský Hejk býval od svých počátků komorním festivalem pořádaným pro pár set lidí na fotbalovém hřišti v samém srdci Vysočiny. Letošní, šestá edice fesťáku nás ale vodvařila už jen ohlášeným line-upem, když pořadatelé zveřejnili John Wolfhooker, the.switch, The Truth Is Out There nebo Insanii, čímž rozhodně překonali dosavadní ročníky.




Vzhledem k tomu, že šlo o jednu z prvních festivalových akcí od dob tvrdého lockdownu, pro většinu kapel to byla první příležitost zahrát konečně po delší době naživo před fanoušky. Stejně tak pro diváky šlo po čase koncertního strádání o možnost pořádně protáhnout kopejtka, a tak do vesnice Chlístov kousek od Třebíče dorazili pařmeni z celé republiky.

Po zahřívacím kole s JBM, domácími Ramirez a testosteronem a ostrými slovy napumpovaném setu X-Core si pódium převzala zmíněná trojúderka John Wolfhooker, the.switch a The Truth Is Out There. Po této několikahodinové nonstop pařbě za tónů toho nejlepšího, co můžete v českých končinách momentálně slyšet, zakončené nočním setem mladíků Jake Loves Space se fanoušci regenerovali ještě v neděli. Zlí hejkalové dokonce tvrdí, že někteří si lížou rány ještě teď.

FOTOGALERIE, den I. (pátek)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení