VIDEO: While She Sleeps se zpovídají z těžkých časů

Vydáno: 29.03.2021 18:20 - Ondra Weisbauer

"Nervous" je již třetím singlem z očekávané fošny "Sleeps Society" a dle kytaráka Seana Longa jde o nejdůležitější skladbu, kterou kdy napsal. Věnována je všem, kteří si v životě něco protrpěli.
"Skladba 'Nervous' se zrodila se z prožívání bolesti a utrpení, ale i toho, jak z nich hledat východisko, které se na tak temném a děsivém místě zdá jako nepředstavitelný sen. Cítím, že tato píseň značí něco mnohem většího, než je naše kapela. Byl bych rád, kdyby byla 'Nervous' vnímána spíše jako spirituální požadavek, než jako píseň, kterou si užijeme."




"Jde o přijetí a úplné spojení s vašimi emocemi, ať už obavami, bolestí, úzkostí, depresí... Je o tom, být hrdý na všechny naše emoce. Měli bychom být nervózní, bát se a cítit bolest. Mnoho naší bolesti vychází z myšlenky, že naše mysl a bolest je něco oddělitelného. Takže když bolest přijde, toto 'já' se nějak snaží uniknout z uvedené bolesti, i když je to marné úsilí. Až v okamžiku, kdy si uvědomíme, že před bolestí nelze utíkat, ani s ní bojovat, se můžeme dát zpátky dohromady. Většina té bolesti byla totiž způsobena strachem z ní samotné a pokusem dostat ji ven. Cítit tyto emoce je dobrá věc a pomůže vám přejít na cestu přijetí," vysvětluje hudebník.

Na songu "Nervous" se svým hlasem podílel i Simon Neil, frontman skotských rockerů Biffy Clyro. Ten sám vyjádřil své nadšení nad smýšlením kapely a věří, že od nich můžeme v budoucnu čekat ještě velké věci. Revoluce jménem "Sleeps Society" propukne už 16. dubna.

Nové cédéčko si už teď můžete předobjednat ve Sparkshopu.



While She Sleeps - NERVOUS ft. Simon Neil

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení