Pražský koncert Helloween se překládá na jaro 2022. Navrch dorazí Hammerfall

Vydáno: 23.03.2021 11:15 - Tisková zpráva

Vzhledem ke stále trvající situaci ohledně pandemie nemoci Covid-19 se koncert německých metalových velikánů Helloween uskuteční v novém termínu 23. dubna 2022. Spolu s kapelou Helloween na turné vyrazí i švédská úderka Hammerfall.
Všichni musíme držet pohromadě, abychom obstáli a vydrželi tuto trýznivou zkoušku čekání na živé koncerty, a protože mimořádné okolnosti vyžadují mimořádná opatření, Helloween pozvali své přátele z Hammerfall, aby se k nim připojili na jejich evropském turné, aby tak společně vytvořili famózní metalový balíček. Obě kapely budou mít ve svých zavazadlech zbrusu nová alba a evropští fanoušci si budou moci nové písničky poslechnout naživo vůbec poprvé právě na United Forces Tour 2022.

Mrkněte do našeho Sparkshopu na bohatý výběr alb a merche Helloween

Helloween vypustí své nové eponymní album se sjednocením svých tří zpěváků Kiskeho, Derise & Hansena, což je krásná vzpomínka na všechny epochy historie kapely.

Všechny vstupenky zakoupené na původní termín koncertu (15. 10. 2020) nebo náhradní (5. 5. 2021) termín zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu a není potřeba je vyměňovat. Vstupenky stále najdete v sítích Ticketmaster a Ticketportal!


Helloween poster 2022



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení