Marilyn Manson se brání nařčení ze zneužívání. Mezitím dostal vyhazov z labelu

Vydáno: 02.02.2021 10:30 - Mates Krč

Reakce na obvinění, které 1. února zveřejnila ex-přítelkyně Marilyna Mansona a další ženy, na sebe nenechala dlouho čekat. Mansonův label Loma Vista Recordings s ním rozvázal spolupráci. Sám umělec nařčení z dlouholetého a mnohočetného zneužívání odmítá.
"Začalo to, když jsem byla ještě teenager. Roky mě hrozivě týral. Vymýval mi mozek a manipuloval mnou," uvedla na svém Instagramu v důvěrném přiznání zpěvákova bývalá přítelkyně Evan Rachel Wood. Se svým svědectvím se přidaly další čtyři ženy, které chtějí, aby Manson, pravým jménem Brian Warner, nesl odpovědnost za své konání.




K nařčením se po pár hodinách vyjádřil i Marilyn Manson. Na svém Instagramu obvinění popírá a tvrdí, že veškerý intimní život s partnerkami byl vždy o společné domluvě. "Má tvorba a život byly vždy magnetem pro kontroverzi, ale tato čerstvá tvrzení o mně jsou hrozivým zkreslením reality. Mé intimní vztahy byly vždy o vzájemné shodě s podobně smýšlejícími partnerkami. Nehledě na to jak - a proč - se teď někteří snaží zkreslovat minulost, je to tak."

S rázným rozhodnutím přispěchal zpěvákův label Loma Vista Recordings, který se po znepokojujících obviněních distancuje od Mansona a přestává propagovat muzikantovo nejnovější album "We Are Chaos", zároveň s ním nebude spolupracovat na žádném dalším projektu.


Velký pětistránkový článek s nahlédnutím do Mansonovy zvrácené a prohnilé duše najdete ve Fakkerovi 10/2017. A plakát k tomu. Číslo si můžete pořídit jednoduše přes náš eshop.


Marilyn Manson F!








Marilyn Manson - DON'T CHASE THE DEAD (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení