Ex-přítelkyně a další ženy obvinily Marilyna Mansona ze zneužívání

Vydáno: 01.02.2021 21:10 - Mates Krč

Marilyn Manson je v pořádném průšvihu. Jeho bývalka Evan Rachel Wood se po mnoha letech rozhodla promluvit, že ji prý celé roky týral. A zdá se, že zdaleka nebyla jedinou obětí.
Na Instagramu bylo první únorový den rušno. Evan Rachel Wood, herečka, zpěvačka a také bývalá snoubenka Marilyna Mansona, označila svého ex-partnera za nebezpečného muže, který by měl nést následky za své počínání. "Jeho jméno je Brian Warner, svět ho ale zná také jako Marilyna Mansona," začala žena.

"Začalo to, když jsem byla ještě teenager a roky mě hrozivě týral. Vymýval mi mozek a manipuloval se mnou. Ale už končím s životem ve strachu z odplaty, pomluv a vydírání. Jsem tu, protože chci odhalit tohoto nebezpečného muže a žádám všechny, kteří s tím mohou cokoliv udělat, aby zakročili, než zničí další životy. Stojím za všemi obětmi, který již nebudou chtít být déle zticha," napsala Evan Rachel Wood.



Herečka a zpěvačka zároveň přišla s příběhy dalších čtyř žen, které se hlásí k tomu, že po nepříjemných zkušenostech s Mansonem trpí posttraumatickou stresovou poruchou. Mezi oběti mají patřit Ashley Walters, Sarah McNeilly, Lindsay Morgan a blíže neurčená Gabriella.

"Nadále má možnost působit na mnoho lidí a já nemůžu již déle zůstávat stranou a dopustit, aby se toto stalo i dalším," uvedla Ashley Walters. "Podporuji vše, co má a musí přijít. Chci vidět, jak Brian nese odpovědnost za své zlo," napsala Sarah. "Sdílím tuto traumatizující zkušenost, abych se konečně uzdravila. Končím s tichem. Nejsem oběť, jsem přeživší," napsala svůj postoj Gabriella.

Evan byla důvodem rozpadu Mansonova prvního manželství s Ditou von Teese v roce 2007. Evan bylo v té době 18 let. Dvouletý vztah ukončili v roce 2010, a ačkoli se objevily spekulace o domácím násilí, Evan tehdy tvrdila, že se jednalo o přátelský rozchod. Dobrý dojem však nezanechal fakt, že Marilyn před 11 lety prohlásil, že "fantazíroval o drcení Evaniny lebky kladivem".


Před nedávnem přitom Evan Rachel Wood vypovídala před soudem v Kalifornii o svých traumatizujících týráních, která zažila právě v osmnácti letech, když si začala se starším mužem. U soudu přitom tvrdila, že násilníka nikdy nezmíní, protože údajně vyhrožoval smrtí nejen jí, ale i její rodině či přátelům.

Ze strany Marilyna Mansona zatím nepřišlo žádné vyjádření. O novinkách vás budeme informovat.


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)





Marilyn Manson - WE ARE CHAOS (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení