VIDEO: Butcher Babies znějí skvěle i bez growlů

Vydáno: 13.12.2020 21:00 - Ondra Weisbauer

Novinka "Sleeping With The Enemy" je druhou ochutnávkou z očekávané čtvrté studiovky, které bychom se měli dočkat někdy na začátku roku 2021. Vypadá to na méně uřvanou desku, než na které jsme od nich byli zvyklí.
O nové skladbě i zvuku chystané fošny se rozkecala jedna ze zpěvaček Heidi Shepherd: "Tato píseň je o pokrytectví i seberealizaci. Jako lidé máme tendenci ztrácet přehled o sobě a svých základních hodnotách. Všichni máme problémy a pouze my si je můžeme sami vyřešit. Všichni se musí probrat a obrátit to negativní na pozitivní, jinak je život převálcuje. Tohle pro mě ten song znamená."


A co ten zvuk? Zatímco u první odhalené skladby "Bottom Of A Bottle" se holky rozhodly vsadit na melodie, čerstvá "Sleeping With The Enemy" je doprovázena skoro InThisMomentovskou atmosférou. Máme snad očekávat celou desku v tomto stylu?

"Zjišťuju, že chci čím dál více zpívat čisté vokály a méně growlovat. Na začátku jsem byla mladá nasraná holka a chtěla jsem to vyřvat do světa. Teď je mi pětatřicet a jsem šťastná, tak proč nezvolnit i ve zpěvu?" dodává Heidi.



Dvoustránkový rozhovor s Butcher Babies o zpěvu, pózování pro Playboy nebo svlékání najdete ve Fakkerovi 11/2017. Časák si můžete objednat v našem e-shopu. 

Butcher Babies - Sleeping with the Enemy

Butcher Babies - Bottom of a Bottle ft. Andy James


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení