Ex-členové Five Finger Death Punch spojili síly na společném EP

Vydáno: 04.12.2020 10:30 - Ondra Weisbauer

Jason Hook, který opustil FFDP teprve před pár měsíci z důvodu (prý) hledání nových výzev, se objevil na dvou cover verzích, které vyšly na novém EP kapely Psychosexual. Otevírá se nám tu snad dlouhodobá spolupráce s ex-kolegou Jeremym Spencerem?
Už to budou dva roky, co se Jeremy Spencer rozhodl (prý ze zdravotních důvodů) opustit FFDP a s tím i post bubeníka. Paličky vyměnil za mikrofon a pod alter egem Devil Daddy začal tvořit vlastní tvorbu v šíleném projektu, který pojmenoval "Psychosexual". Velkým překvapením pro mnohé bylo, že v rovnou dvou kouscích z nového EP "Songs To Stalk You By" plného coverů klasických rockových skupin se objevil i jeho bývalý kolega z FFDP, kytarák Jason Hook. O tom, že by se Hook připojil k Psychosexual, však nikde nepadlo ani slovo a tak můžeme jen polemizovat nad tím, jestli se v budoucnu dočkáme i originální tvorby.




Co si o nové spolupráci myslí samotný Ivan Moody? "Jedu si tak autem a mobil mi začne bláznit ze zpráv. Tak zastavuju a přišla mi asi stovka různých oznámení o tom, že Jason Hook a Jeremy Spencer spojí své síly na novém EP. Udělali jste mi radost, chlapi. Vím, že jste už dřív chtěli dělat na něčem společném a věřím, že napíšete to nejvymazlenejší album, co vůbec jde," nadšeně prohlašuje Moody.

Tak jak to teda je? Spletl se Ivan s myšlenkou společného alba, nebo snad ví něco, co my zatím ne? To ukáže čas.


Psychosexual - Watchin' You - KISS COVER (Lyric Video)


Psychosexual - Gonna Get Close To You - QUEENSRYCHE COVER (Lyric Video)









DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení