AUDIO: Slyšeli jste demáče chlípného hitu Rammstein Pussy?

Vydáno: 02.12.2020 10:00 - Ondra Weisbauer

Od vydání desky "Liebe Ist Für Alle Da" a s ní i šokujícího pornografického klipu k písni "Pussy" uplynulo dlouhých 11 let. O to větším překvapením je, že anglicky zpívané verze tohoto songu jsou takřka neznámé. Slyšeli jste je?
Dohledatelná dema čistě anglické verze "Pussy" jsou rovnou dvě. První si zachovává svůj typický zvuk a kromě několika změn v textu (který je nyní v angličtině), byste v ní pořád poznali ten oblíbený sex opěvující majstrštyk .




Zato skladba značená pod kódovým názvem "Panterra", nebo také "Panterra Pussy" zní daleko zajímavěji. Je nahrána bez kláves a provází ji jiný instrumentál i text, než v originální písni - pouze refrén zůstává takřka nezměněn.




Obě tyto verze se válí po různých koutech internetu už nějaký ten pátek, ale pokud jste na ně stále nenarazili a zoufale doufáte v něco nového od těchto německých velvyslanců perverze, tohle je přesně pro vás!  


Pokud jsou Rammstein vaším šálkem piva, určitě mrkněte do našeho e-shopu, ve kterém najdete zlevněná archivní čísla, plakáty i exkluzivní předprodej reedice "Herzeleid"!


Rammstein - Panterra (Pussy DEMO)


Rammstein - Pussy (DEMO)
 
Rammstein - Pussy (Official Audio)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení