Metal žije! Příští rok k nám dorazí Arch Enemy a Behemoth

Vydáno: 01.12.2020 10:50 - Tisková zpráva

Dvě opěvované metalové party spojí na podzim příštího roku síly a vypraví se na obléhání Evropy. Švédští Arch Enemy a polští Behemoth si dále přizvali metalovou legendu Carcass a gothic-metalové Unto Others. MEtalový večírek se uskuteční 16. října v pražské Tipsport Areně.
Arch Enemy pokračují v práci na svém 11. studiovém albu, které navazuje na "Will To Power" z roku 2017 a tyto koncerty budou jejich prvními od chvíle, kdy byli speciálním hostem turné Amon Amarth v roce 2019. Zakladatel a kytarista Arch Enemy Michael Amott informuje: "V poslední době jsme všichni procházeli opravdu problematickým a náročným obdobím a myslím si, že se všichni musíme zase na něco těšit. Důvod věřit, že? No ... a to je ono! Turné The European Siege s Arch Enemy, Behemoth, Carcass a Unto Others je bezpochyby vrcholným metalovým turné roku 2021 - uvidíme se tam!"



Frontman Behemoth a kreativní vizionář Nergal dodává: "Po více než roční pauze od živé hudby nás nenapadá lepší návrat domů k našim milovaným legiím, než poskytnout vám skvělá show plné nové hudby."

Prodej vstupenek bude zahájen již tuto středu 2. prosince v 10:00.


Arch Enemy & Behemoth 2021 poster
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení