Daron Malakian: „Na další novou hudbu SOAD to v blízké době nevypadá“

Vydáno: 25.11.2020 08:05 - Mates Krč

Až problémy v domovské Arménii dohnaly System Of A Down po dlouhých patnácti letech k vydání nových skladeb. Na "Protect The Land" a "Genocidal Humanoidz" ale nic dalšího nenaváže. Minimálně ne brzy.
Veškerou naději ukončil v rozhovoru pro Guitar World kytarista kapely Daron Malakian. Sám prý nečekal, že se skupině vůbec podaří vydat dvě nové skladby. Problémy musely stranou, Arménie křičela o pomoc. "Plánoval jsem, že songy vydám se svojí kapelou Scars on Broadway. Netušil jsem, že se povede toto. Ale Arménie nás donutila zanechat všech rozdílů a spojit se. Nebylo to o penězích. Nešlo o slávu, pozornost. Naše země nás potřebovala. To byla naše hnací síla a motivace. Veškerý výtěžek ze skladeb jsme poslali nadaci na podporu Arménie," zdůvodnil muzikant.



Nemohla chybět otázka na budoucnost sestavy. Jiskřičku naděje ale okamžitě stejný muž uhasil. "Nikdy neříkej nikdy, ale nepředpokládám, že bychom teď nebo v blízké době začali na něčem pracovat. Vypadá to, že fanouškům se dvě novinky líbí. To je pro mě hlavní," vysvětlil. "Tady teď končíme. Když se v budoucnu něco změní, prokonzultujeme to. Teď se ale zase všichni vrátíme ke svým projektům."

"Mezi členy v kapele není žádná nenávist. Jsme jedna rodina. Lidi si myslí, že za vším jsou spory mezi mnou a Serjem, to ale není pravda. Vycházíme spolu dobře. Jde o to, že všichni v System Of A Down máme jiný postoj k tomu, jak bychom se měli posouvat kupředu.

Ach jo...


Pětistránkovou cover story o System of a Down a plakát kapely najdete ve Fakkerovi 04/2017. Časopis seženete v našem eshopu anebo v elektronické verzi.

System of a Down F!


System Of A Down - Protect The Land (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení