VIDEO: Ghostemane vyvrhnul další temný klip z Prahy

Vydáno: 24.11.2020 20:25 - Petr Adámek

Americký muzikant Ghostemane má od konce října venku nové album "Anti-Icon" a na YouTube čerstvý klip, který opět vzniknul v Praze. Je libo trochu latexu, okultismu a sado maso?
Stejně jako předchozí klip k písni "Lazaretto" se i "Hydrochloride" natáčelo v Praze a opět pod režisérským dohledem umělkyně Poppy, jež je současně Ghostemanovou snoubenkou. "Jako vizuální umělec je Poppy bezkonkurenční. Jde o jednu z oblastí mé kariéry, kterou jsem nikdy nedokázal sám utáhnout. Je zvláštní pocit, dát jí takto do rukou kus sebe a čekat, s čím příjde. Ale jsem z její práce nadšený," prohlásil Ghostemane pro magazín Kerrang.

Hlavním žánrem devětadvacetiletého hudebníka býval zejména trap, ale nikdy se netajil oblibou metalových směrů, přičemž poslední album "Anti-Icon" je jimi přímo nasáklé. Pro čerstvý singl "Hydrochloride" to platí obzvlášť.


Ghostemane Praha

Ghostemane Praha

O tom, jak se natáčení videoklipů v Praze vlastně spunktovalo a jak práce na klipech probíhala, jsme se exkluzivně pobavili s AD (v české filmařské terminologii je jako AD označován "pomocný režisér")
obou děl Terezou Bajerovou. Článek očekávejte v nejbližších dnech.


GHOSTEMANE - HYDROCHLORIDE (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení