VIDEO: John Wolfhooker odhalují svoji nejosobnější a nejsmutnější píseň

Vydáno: 20.11.2020 10:00 - Petr Adámek

Domácí čtyřka John Wolfhooker vypouští třetí videoklip ze svojí loňské desky "313". "Tři dny jsme čekali na déšť," vzpomíná frontman Martin Čupka na promočené záběry, které lemují citově nabitý klip k tracku "Lost and Forgotten".
Celá skladba je introspektivním pohledem na bolestivé ukončení první lásky, lze ji však interpretovat různými způsoby. "Je to nejosobnější a nejsmutnější věc, kterou jsem napsal. Hodně těžko se mi o tom mluví," komentuje skladbu zpěvák. Úryvek textu skladby "If words can hurt / silence kills" rezonoval skupinou natolik silně, že tento motiv využila i na merch. "Komunikace mezi partnery je to nejdůležitější. Když se dva lidi snaží vyhýbat konfliktu, tak jim to nakonec ublíží mnohem víc, než kdyby na sebe zakřičeli," dodává.



Kapela vysílá nový klip do světa prakticky ve stejnou dobu, kdy ten předchozí ke skladbě "Damaged Goods" překonal na Youtube 100k views. Aktuálně JW pracují na novém materiálu, od kterého si slibují přesun do dosud neprobádaných vod rockové a metalové muziky.


Ve Fakkerovi 04/2020 jste mohli najít dvoustránkový, hodně osobní rozhovor s kapelou na téma "Porozchodové vztahy jako palivo pro tvorbu hudby." Pokud vám doma časák chybí, můžete si ho jednoduše objednat v našem eshopu.

John Wolfhooker F!


JOHN WOLFHOOKER - Lost And Forgotten [Official Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení