Domluveno! Dave Grohl udělá společný song s desetiletou bubenicí

Vydáno: 14.11.2020 12:00 - Mates Krč

Tenhle příběh už nějaký čas sledujeme. Několik měsíců dlouhé porovnávání bubenických skills mezi zpěvákem Foo Fighters Davem Grohlem a desetiletou nadšenou bubenicí Nandi Bushell má své vyvrcholení. Další kroky spolu probrali přes ZOOM.
Long story short. Vše začalo v srpnu, když mladičká Nandi nahrála svůj drum cover skladby "Everlong" z dílny Foo Fighters a vyzvala Grohla, aby vrátil úder. On tak skutečně udělal a vzápětí holce adresoval další skladbu, kterou ale také zvládla precizně. "První kolo vyhrála, ještě ale není konec," vzkázal tehdy Dave. A soupeření pokračovalo dál.


Vše vyvrcholilo nedávno, když se dvojička setkala skrz platformu ZOOM, aby pokračovala v porovnávání pindíků (eh, vlastně ne). Výsledkem online pokecu je domluva, že spolu zpěvák a bubenice napíší skladbu. To ale není vše - až se příště Foo Fighters vrátí do Británie, Nandi bude mít alespoň na část show rezervované místo za škopky.

Mladá bubenice také nabádala Grohla, aby nepřestával cvičit na bicí, když přiznal, že je již nějaký čas nechal zaprášené. "Setkání s panem Grohlem bylo jedním z největších zážitků v mém životě. Dave Grohl je úžasný a přátelský! Nemůžu uvěřit, že se mnou chce vymyslet písničku a slíbil mi, že si s kapelou zahraji živě. Nemůžu se dočkat!" uvedla nadšeně Nandi Bushell. 


Dave Grohl meets Nandi Rushell - BEST DAY EVER - EPIC!!! - New York Times



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení