VIDEO: Šílenství kolem Black Veil Brides se znovu rozbíhá

Vydáno: 15.11.2020 11:45 - Ondra Weisbauer

Po týdnech napínání nám Black Veil Brides konečně představili první singl z nově chystané koncepční desky The Phantom Tomorrow, které se dočkáme někdy v roce 2021.
Je to tak - koncepční. Celá deska bude vyprávět příběh antihrdinské postavy Blackbird a skupiny společenských vyvrhelů známých právě jako The Phantom Tomorrow. Klip k songu "Scarlet Cross" se snaží působit jako zfilmovaný old school komiks o záhadné dámě, která se při útěku padouchům dostane do slepé uličky a končí naprosto otevřeně s nápisem "Zasáhne bdělý ochránce ve stínech proti silám zla? To zjistíte v pokračování strhujícího dobrodružství 'The Phantom Tomorrow'!"



"Jsme nadšení, že s vámi můžeme sdílet nejen tuto novou píseň, ale i vizi světa 'The Phantom Tomorrow'. Jsme v závěrečné fázi psaní této desky a už jsme začali pracovat i na grafickém románu, který vám celý příběh osvětlí ještě víc. V nadcházejících měsících hodláme nadále sdílet prvky děje a nemůžeme se dočkat, až všichni uvidí, na čem pracujeme!" vyjádřila se nadšeně kapela.



Black Veil Brides - Scarlet Cross

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení