Marilyn Manson se (asi) během lockdownu oženil

Vydáno: 03.11.2020 14:35 - Mates Krč

Byl to náročný rok pro Marilyna Mansona. Během koronavirové pandemie vydal desku "We Are Chaos" a navíc se dle všeho podruhé ženil. Ale že to odhalí zrovna herec Nicolas Cage?
Hollywoodská hvězda Nicolas Cage a metalová postavička Marilyn Manson si spolu totiž střihli rozhovor pro Interview Magazine, během kterého herec vytáhl neočekávané téma. Skrz FaceTime se totiž prý zúčastnil lockdownové svatby svého dlouholetého kamaráda Mansona. "Mimochodem, můžeme se bavit o svatbě?" zeptal se Cage. "Myslím, že tvoje svatba byla skvělá. Krásně jsi prožil tohle období a jsem rád, že jsem mohl část vidět aspoň skrz FaceTime," doplnil. "Vlastně jsi byl jediný, pro koho jsme FaceTime připojení zařídili," reagoval zpěvák, čímž svou svatbu potvrdil.


Přestože se událost držela krásně pod pokličkou, zdá se, že si Marilyn Manson vzal svou dlouholetou partnerku - fotografku Lindsay Usich, ačkoliv před lety tvrdil, že do druhého manželství již jít nechce. Asi si to rozmyslel! A my přejeme krásné pekelné roky!


Marilyn Manson Gets Married




Marilyn Manson - WE ARE CHAOS (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení