Architects oznámili název a termín nového alba. I hlavní myšlenku

Vydáno: 22.10.2020 15:05 - Dominik Šidlo

Architects mají venku nový singl "Animals" a současně potvrdili chystané album "For Those That Wish To Exist". A zdá se, že znovu budou řezat hluboko.
Po velmi bolestivé nahrávce "Holy Hell", která 9. listopadu oslaví dva roky, se Britové vytasí s další, v pořadí devátou studiovou deskou. A i nadále budou tepat lidstvo za to, že si neváží toho, co mu bylo naděleno.

Architects For Those That Wish To Exist


"Svět umírá a nikoho to nezajímá," vyjádřil se bubeník Dan Searle magazínu Kerrang. "Změna nastane až tehdy, kdy se přestaneme obviňovat navzájem a převezmeme zodpovědnost." Doslovná interpretace textu "we're just a bunch of fucking animals" z aktuálního singlu. Silných myšlenek bude deska nepochybně (znovu) plná. "For Those That Wish To Exist" vyjde 26. února 2021.




Už za měsíc hodlají Architects vynahradit fanouškům téměř rok úplného ticha. 21. listopadu odvysílají live stream z Royal Albert Hall. I vy se můžete zúčastnit online.



Frontman Architects Sam Carter na titulce, velmi obsáhlý, otevřený a upřímný rozhovor s ním a plakát? No jasně, vše obsahoval Fakker 05/19. K dostání v našem e-shopu.


Architects F!






Architects - "Animals" 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení