TOP 8 hostovaček na albech Bring Me The Horizon

Vydáno: 29.10.2020 08:50 - Milan Říský

Napříč kariérou Bring Me The Horizon se proplétají hudební styly, nálady a také hvězdní hosté. Vybrali jsme osmičku těch nejzajímavějších napříč celou existencí kapely.
Obey
(feat. Yungblud)

Debaty o tom, zda Yungblud patří na rockovou scénu nebo ne, jsou bezpředmětné. Tenhle člověk dokáže udělat boží show a do singlu "Obey" sedl skvěle. Ted všichni doufáme, že společný song zazní i naživo. Tedy pokud ještě někdy živá muzika bude...

Bring Me The Horizon - Obey with YUNGBLUD (Official Video)


Wonderful Life
(feat. Dani Filth)

Nu-metalové riffy a hostování ikony extrémního metalu Daniho Filtha? Ano! A k tomu přidejte sbor a máte jeden z největších hitů BMTH posledních let. A pokud vás song baví, připočtěte ještě kladné body za klip, ve kterém Dani chodí nakupovat, vybírá mléko a pojídá cereálie. Tohle jinde neuvidíte.

Bring Me The Horizon - wonderful life (Official Lyric Video) ft. Dani Filth


Fuck
(feat. Josh Franceshi)

Spojení Joshe Franceschiho a Oliho Sykese je záruka kvality. Už hostování Sykese v singlu "Bite My Tongue" Joshových You Me At Six bylo před devíti lety jednou z nejlepších věcí na scéně, ale už o rok dřív se oba spojili na albu BMTH "There Is A Hell Believe Me I've Seen It. There Is A Heaven Let's Keep It A Secret". Výsledkem byla skladba "Fuck", emocionální jízda plná řevu a syntezátorů.

BMTH - Fuck (Feat Josh Franceschi)

Fotball Season Is Over
(feat. JJ Peters)

Ačkoliv BMTH původně chtěli, aby v písni hostoval Andrew W.K. (povedlo se to alespoň naživo), za mikrofon se ve studiu postavil nakonec JJ Peters z Deez Nuts. Text "Football Season Is Over" o večírcích sice není nic hlubokého, ale Sykes později přiznal, že jej napsal, když byl na káry.

Football Season is Over (feat. JJ Peters)
 


¿
(feat. Halsey)

Dalším, s kým BMTH spolupracovali víckrát, je zpěvačka Halsey. Dvojice Jordan Fish a Oli Sykes ji pomohli napsat "Experiment On Me" na soundtrack komiksovky Birds Of Prey, zpěvačka se ale objevila i na podivném EP "Music To Listen To..." "Miluji BMTH od čtrnácti let, práce s nimi byla něco neuvěřitelného," nechala se slyšet Halsey.

¿

Crucify Me
(feat. Lights)

Kanadská elektropopová hudebnice Lights se po boku BMTH objevila dvakrát a hned otvírák "Crucify Me" z desky "There Is A Hell..." je vražedný. Lights se na stejném albu objevuje ještě v písni "Don't Go".

Crucify Me (feat. Lights)

Heavy Metal
(feat. Razhel)


S hejty na hudební posun se BMTH vypořádali v písni "Heavy Metal" po boku beatboxera Rahzela s nadhledem. A finální pětisekundový řev Sykese dokázal, že Bring Me The Horizon na své kořeny úplně nezapomněli. Jen je nechávají u ledu. Hodně hluboko.

Bring Me The Horizon - heavy metal (Lyric Video) ft. Rahzel

The Sadness Will Never End
(feat. Sam Carter)

Spojení Bring Me The Horizon a Architects? Splněný sen. Sam Carter se objevil na desce "Suicide Season" před dvanácti lety a vloni společný song vyšvihli společně. A byla to fakt jízda.

Bring Me The Horizon ft. Sam Carter - The Sadness Will Never End (Live, All Points East, London 2019



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení