VIDEO: Poslechněte si úplně první píseň Linkin Park s Chesterem

Vydáno: 16.10.2020 09:00 - Dominik Šidlo

Po dvaceti letech čekání konečně vyšly "ztracené" songy Linkin Park v rámci jejich staronového alba. Jedním z nich je "Pictureboard", který na albu najdete v sekci "zapomenutá dema".
O tomhle konkrétním songu se po celou dobu vedly diskuze a panovaly fámy. Konečně je potvrzeno, že taková píseň skutečně existuje, a fanoušci si ji můžou vychutnat v celé kráse.

Kytarista LP Brad Delson odhalil, že to byl úplně první song, který Chestera slyšel zazpívat, než se Bennington oficiálně přidal ke kapele: "Měli jsme spoustu demáčů a hledali jsme vokalistu. Někdo, asi kámošův kámoš pracoval s Chesterem v Arizoně. A ten byl z nabídky tak nažhavenej, že odešel z vlastní narozeninový oslavy, aby nám nahrál a poslal svůj vokál."

A jak Brad reagoval na Chesterovu nahrávku? "Odpálilo mě to. Zněl jako dva různí lidé na jednom songu. Verše zněly hodně, hodně zranitelně. Ta píseň ukazuje jeho kompletní rozsah. Jsou tam právě ty zraněné pasáže, který jsou v průřezu kariérou slyšet třeba na 'Leave Out All The Rest' nebo 'Breaking The Habit', pak jsou tam ale taky ty velký, melodický pasáže, který známe třeba z 'Crawling'. A všechny tyhle elementy dohromady zněly jako ohňostroj." Sex adult entertainment jobs near me.

Pro fanoušky LINKIN PARK jsme při příležitosti 20. výročí kultovní desky "Hybrid Theory" připravili balíček všech tří Fakkerů s LP na titulce s 50% slevou. Balíček obsahuje čísla: 1/2014, 3/2017 a 6/2020. Akce platí jen do 24.10. nebo do vyprodání zásob. Objednávej tady!


Linkin Park combo


Pictureboard Demo - Linkin Park

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení