Bring Me the Horizon chystají novou muziku! Jak ji ovlivnili Linkin Park?

Vydáno: 15.10.2020 10:10 - Dominik Šidlo

Jedním z největších adeptů na prázdný rockový trůn, který po sobě zanechali Linkin Park, jsou rozhodně Bring Me The Horizon. Ti v Linkinech přiznávají velkou inspiraci.
Dle slov Jordana Fishe Horajzni chystají čtyři velmi různá EPčka. Očividně se tedy drží stanoviska, že už možná nikdy nevydají žádné plnohodnotné album. První z ních by mělo být naštvané a rockové, není tedy divu, že velká porce nápadů přichází z hudby Linkinů.

"I nahrávka, kterou právě tvoříme, na ně stále odkazuje. Jsou jednou z těch kapel, které mám pokaždé vzadu v hlavě, když přemýšlíme, kterým směrem chceme jít dál. Jsou Biblí pro tvrdou a chytlavou muziku, která kombinuje elektronickou a popovou muziku, což na nás sedí," popisuje Jordan.


Čerstvé informace navíc říkají, že aktualita BMTH je velice blízko. Měla by se jmenovat POST HUMAN: SURVIVAL HORROR, vyjde už 30. října a najdeme na ní doposud všechny vydané singly. A když už píšeme o Linkin Park, nepřipomíná vám něco název songu "Itch For The Cure", který se rovněž na novince BMTH objeví?

Oli Sykes se navíc v roce 2017 jako host zúčastnil koncertu Linkin Park & Friends, který se uskutečnil několik měsíců po smrti Benningtona jako složení pocty jeho životu.


Linkin Park patří titulka aktuálního Fakkera. Uvnitř najdete kompletní příběh kultovního alba Hybrid Theory, hromadu dalších zajímavostí o desce a taky dva plakáty. Časák seženete v našem e-shopu.


Fakker 7/2020 Linkin Park



Linkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington - [LIVE from the Hollywood Bowl]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení