Nadupaná re-edice Hybrid Theory k dvacátému výročí je venku

Vydáno: 11.10.2020 19:20 - Dominik Šidlo

Celý víkend jsme poslouchali staronovinku Linkinů. Přelomová deska Hybrid Theory tento měsíc dosáhne dvaceti let. Možná jste se ale ztratili v tom, co vlastně dostaneme jako dárek.
Kromě znatelného oživení aktivity Linkin Park jako skupiny vychází album Linkin Park - Hybrid Theory (20th Anniversary Edition). Jeho součástí je původní deska Hybrid Theory, dále disk Reanimation, což je soubor remixů songů z placky, staronové EP Hybrid Theory, které obsahuje písně, které jste možná už slyšeli a možná o nich vůbec nevíte.


Tím ještě nekončíme. V nejsilnějším balíčku taky najdeme b-side singly Hybrid Theory, zapomenutá nebo zahozená dema, živáky, remixy a další rarity. Některé tracky byly ke slyšení dříve, jiné slyšeli pouze členové Linkin Park Underground, další budou k poslechu úplně poprvé. Dohromady to dělá osmdesát (!!!!!) písní!

Navíc kapela upgradovala všechny svoje klipy z Hybrid Theory do HD. Všechny je najdete na YouTube.


Linkin Park patří titulka aktuálního Fakkera. Uvnitř najdete kompletní příběh kultovního alba Hybrid Theory, hromadu dalších zajímavostí o desce a taky dva plakáty. Časák seženete v našem eshopu.


Fakker 7/2020 Linkin Park


Hybrid Theory 20th Anniversary Edition / Available Now

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení