Frankie z Emmure: „Lidi rádi říkají, že jsem sráč, ale nemají pro to argumenty“

Vydáno: 12.10.2020 12:05 - Petr Adámek

Frontman Emmure Frankie Palmeri má mezi lidmi specifickou pověst a je si toho sám vědom. "Lidi rádi říkají, že jsem sráč, že jako člověk stojím za hovno. Ale nemají pro to žádné hmatatelné argumenty. Často je to o tom, že mě sice někdo vůbec nezná, ale přesto vykládá, že jsem kretén."
V rozhovoru pro aktuální Spark si Frankie postěžoval, že se lidi zbytečně často zaobírají jinými lidmi. "Žijeme v prapodivné době obklopeni sociálními médii, jejichž prostřednictvím jsme k sobě vlastně všichni připoutáni a všichni neustále řeší druhé. Lidi by se ale měli starat hlavně sami o sebe, o svůj vlastní život a být k sobě vzájemně ohleduplní."
 
 
 
Stalo se však někdy i jemu, že mluvil přespříliš? Že by třeba na pódiu prohlásil něco, čeho by později litoval? "Mnohokrát. Víš co, pohybuju se na pódiu šestnáct let a za těch šestnáct let se mnohokrát stalo, že jsem něco prohlásil a o chvíli později jsem si pomyslel: 'A to jsem jako řekl proč?'"

Celý hodně osobní rozhovor s Frankiem najdete v říjnovém Sparku! Hlava a ksicht Emmure se mimo jiné rozhovořil i o svém nejdivočejším sexuálním zážitku.


EMMURE - THUNDER MOUTH (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení