Pomozte zrestaurovat limuzínu Vinnieho Paula

Vydáno: 09.10.2020 11:45 - Ondra Weisbauer

Jsou to dva roky, co nás Vinnie Paul, velký bubeník Pantery a bratr stejně slavného Dimebag Darrella opustil a jeho známá limuzína připadla novému majiteli. Jenže je v příšerném stavu. Na čest obou bratrů se teď vybírají peníze k renovaci.
Nový majitel Jose Mangin, známá osobnost rádia SiriusXM, je z celé věci opravdu nadšený a má v plánu bílé limuzíně Lincoln z roku 1997 vrátit její zašlou slávu. Bohužel, nemá k tomu prostředky.

"Potřebuju zaplatit za práci s motorem, karoserii, lak, převodovku, elektrické ovládání oken, kufru, stereo, pneumatiky, kola, brzdy, světla, vnitřní sedadla, koberec, vinylové střešní krytiny, přední sklo, střešní okno, detaily, registrace, pojištění, skladování a další náklady, o kterých nepochybuji, že k nim nepochybně dojde. Prostě je toho ranec a spoustu peněz jsem obětoval už jen k dopravení auta za mnou. Teď je řada na vás! Pomozte prosím. Každý darovaný dolar půjde na dokončení obnovy limuzíny, kterou jsem zdědil po svém idolu Vinnie Paulovi," žádá novopečený majitel.

Celé zrestaurování by mělo stát přibližně 33 tisíc dolarů. V případě darování 33 dolarů a více (760 Kč), je pro vás dokonce připravena odměna. Jose nechá vyrýt vaše jméno, jméno psa, kapely, nebo třeba babičky přes dvě kolena... přímo do vnitřku vozu, aby byla vaše štědrost navždy zvěčněna na tomto ikonickém místě metalové historie.
 

Restore Vinnie Paul's Limo - GoFundMe



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení